Mellandagsreashopping!

Dagens citat: Är det här King Size eller? - Mamma, inne på Rusta där vi hittade en termos som såg precis ut som en dildo.

Hallå!

Såhär annandag jul, är det kanske många som sitter inne framför brasan eller TV:n och myser med familjen, kanske äter rester av Janssons Frestelse eller kalkon hos sin mormor, som jag själv alltid gjorde för några år sedan. Eller, så är det många liksom jag, såhär annandag jul, som har varit på annandagsrean och fyndat? Det har i alla fall jag!

Vi åkte in till Örebro för att fynda i butikerna inne på Marieberg. Vi kom dit vid halv- 12- snåret ungefär och det var jättemycket folk där! Självklart ville jag in på Gina Tricot och titta. Köerna där var jättelånga och det var många som tog ett steg tillbaka när de såg hur mycket folk det var där! Jag letade och såg mycket fint bland reaborden trots att allting ligger huller om buller och till och med på golvet. Jag hittade en tröja som hade volanger mitt på! Den var vit och jättesöt, och hade innan kostar 299 och nu kostade den bara halva priset, 149 kr. Den var värd att ställa sig i monsterkön för att få. En hel halvtimme och kanske mer där till fick vi stå och köa! Det kunde ha varit värre, för jag tror vi stod i den kortare kön.

Inne på Wear it hade de också jättestor rea! De hade ett stort bord med massa kläder och det var många som stod där och kollade på allt som fanns. Ur högen hittade jag två stycken tröjor, en vit enkel tröja och en annan tröja som var grå med lite ränder och sånt! Den tröjan fanns i olika färger och jag såg flera stycken som höll i likadana. Dem två fick det bli där. 60 kr styck båda två, det är som roligast när man får fynda!

Efter att ha gått mycket i affärer tog vi oss en paus i shoppandet och satte oss på Espresso House! Det var skönt att ta igen sig en stund och samla nya krafter innan det var dags att gå iväg!
Det vi hade kvar då var några småaffärer och sen DinSko. Jag har svårt att hitta skor, framförallt stövlar, för jag har svårt att styra ner fötterna och eftersom att mina fötter är breda kan det vara lite svårt, men DinSko brukar både ha snygga och bra skor! Jag hittade ett par boots/stövlar där inne som var på rea och som var jättefina och bra! De hade många spännen och lite nitar och sånt faller mig verkligen i smaken, så dem fick det också bli!

När vi skulle ut från Marieberg såg jag Palmen (Hon heter egentligen Veronica, men jag började kalla henne Palmen på grund av hennes efternamn för att vi brukade umgås med en till tjej som heter Veronica, och sen började alla kalla henne det också) hennes kille David och sen Veronica den andra! Roligt att se dem också innan vi åkte därifrån!

Innan vi lämnade Örebro åkte vi förbi Rusta en sväng! Vi gick där inne en stund och sen åkte vi hemmåt.
En rolig och väldigt bra dag!

Nu ikväll blir det att bara ta det lungt och kolla på Robinson. Jag känner mig lite vimmelkantig nu när jag skriver det här, för som jag tidigare har berättat blir jag lite lullig av den nya medicinen för värken, det är biverkningarna som jag har fått. Så om det är lite svårt att hänga med i svängarna i det här inlägget så vet ni vad det beror på!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft idag! God fortsättning på er allihopa! =)


Söt tröja med volanger från Gina Tricot! Blev kär i den direkt, tycker
den var väldigt fin! =)



Vit tröja från Wear It!


Den här tröjan är också ifrån Wear It! Tycker den var cool, och urringningen
var snygg!


Skor från DinSko! De syns inte så bra på bilden, men de har mycket
remmar och en mudd upptill. Älskar dem!


Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: tack sötnos :D!

2009-12-26 @ 20:07:08
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: S A N N A S . R U M

Åh, den vita tröjan var ju för söt!



Ohja, jag har haft en toppenjul (:

Hur var din då?

2009-12-26 @ 20:26:01
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Before29

ok firade också hos systern min med släkt =) mysigt. fina saker speciellt skorna ;) LIKE!

2009-12-26 @ 22:28:18
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Erika

Nice grejer du fick handlat :D



sv. Ja allt är fint fint, sjd? :P

2009-12-27 @ 12:45:13
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: S A N N A S . R U M

Ja, man blir riktigt sugen (:

2009-12-27 @ 19:32:48
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: :D!

2009-12-27 @ 19:33:25
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: F R I D A M

Åh vilka fina kläder! Håller med dig om tröjan med volanger från Gina, sjukt snygg :) Hoppas den finns kvar så jag kan köpa den själv.



Kram, Frida M

2009-12-28 @ 10:30:57
URL: http://fridam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0