Kort fredag

Dagens ordspråk: Ett gott omdöme beror på erfarenhet, och erfarenhet får man på grund av dåligt omdöme.

Hallå!

Då var det minsann härliga fredagen igen!

Eftersom att min klass och alla esteter var i Göteborg igår, hade vi väldigt många lektioner inställda idag! Jag för min del har inte så många lektioner i vanliga fall heller på fredagar, och idag hade jag bara en lektion som började klockan 12.30. Att den bara varade i 45 minuter var ännu bättre!

Fick höra vad de gjorde igår i Göteborg. Bildesteterna hade gått på någon fotoutställning och musikerna hade fått kolla backstage på Göteborgsoperan. Där blev jag väldigt avundsjuk, hade varit häftigt att se det! På kvällen hade de sett på Trollflöjten och den var väldigt bra, tyckte dem. De har haft lite otur med det förut, att de inte har varit bra, men nu var de tydligen det. Satt gjorde de i såna där "balkonger" som man har sett på TV. Måste ha varit mäktigt att se därifrån! Dock kom de hem vid klockan 02.00 på natten så det är jag inte lika avundsjuk på, haha! Inte heller för att de fick shoppa, det gjorde jag ju också igår, och i en storstad var jag ju i för några veckor sedan!

Om en stund kommer min kompis Sanna hit! Hon ska sova över här idag för jag är själv hemma. Ska bli jätteroligt! Antagligen kommer vi prata hela natten och se på en massa filmer och sånt. Kvällen kommer nog också bjuda på en hel del skratt, det kan jag garantera!

Ha en jättetrevlig fredag så hörs vi mer imorgon! Simma lugnt!

Kommentarer
Postat av: Maria

sv: Ojdå, det låter jobbigt! Fast som du sa, omväxling förnöjer. Ska man ha ont nånstans är det ju bra om det inte är på ett och samma ställe hela tiden.



Hoppas du har en fin kväll.

2009-12-11 @ 21:48:34
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Emma

så skönt med fredag!

ha en bra kväll:)

2009-12-11 @ 22:12:18
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: okej:) gör inget, videorna finns ju alltid kvar på min blogg, om jag nu ine spelar in en bättre variant, då tar jag bort den gamla.

2009-12-11 @ 23:07:40
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: jag läser bild och form, sj då? :)

2009-12-12 @ 19:23:23
URL: http://liveyourlifeandmakeitrock.blogg.se/
Postat av: JENNY

jahaa, vad blev det för tv då?

jag har inte gjort ett skit, kollat på tv typ :P

2009-12-12 @ 19:41:53
URL: http://gucciime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0