Julafton i ord, meningar och bilder

Dagens citat: Present...Vadå? Hon fick ju Zlatan. - Zlatan Ibrahimovic´. Svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent.

God Jul på er!

Hade ni en bra, underbar, trevlig och minnesvärd julafton igår? Det hade jag!
Jag är verkligen jättenöjd med gårdagen och jag vill inte ändra på någonting! Till och med en vit jul fick vi i år. I alla fall här. På nyheterna sa de att vi inte har haft en vit jul på 7, 8 eller till och med 9 år! Då var det verkligen dags nu då, =)

Igår blev det ju inte mycket till bloggning, men å andra sidan var det julafton och det här året var vi hos min syster och firade jul!
På morgonen här hemma dukade vi upp en julfrukost när vi vaknade. Den bestod av skinksmörgåsar och lussebullar och pepparkakor! Vi hade tänt ljus och hade det jättemysigt! När vi hade ätit upp delade vi ut paketen som var till oss här hemma. Vi alla blev helnöjda, jag blev otroligt glad över mina julklappar! Jag fick bland annat en väldigt många böcker, nagellack, kläder, presentkort, armband, kalender och en massa andra julklappar! Jag är verkligen helnöjd! <3

Efter julklappsutdelningen och frukosten gjorde vi oss i ordning för att åka till Malin, Adde och Lowe!
De bor ju i Fellingsbro, så efter en timme ungefär var vi där. När vi kom fram såg jag Malin och Lowe i fönstret, och det lilla busfröt hade en röd skjorta och en lite för stor tomteluva, han var så söt så! Där inne hölls det för fullt på att göras i ordning mat inför julbordet. Eftersom mina matkunskaper inte är de bästa tog jag hand om Lowe istället! Han kryper på som bara den nu och det går fort! När han var lite mindre sa vi att han nog kryper till jul, för han är väldigt snabb i sin utveckling. Tänk att vi hade så rätt då när vi sa det!

Julbordet som vi åt var hur gott som helst! Jag är lite kräsen så jag äter varken Janssons Frestelse eller sill och såna saker, och absolut inte bruna bönor, men det jag åt var jättegott!
Efter några timmar blev det efterätt (alla var så förfärligt mätta) och då passade vi på att skrapa lite trisslotter! Vi köper aldrig lotter och kan därför inte klaga över att vi aldrig vinner något, men nu hade vi slagit till på stort! Tyvärr blev det bara vinst på 10 av lotterna, så Lowe fick en 100-ring ungefär!

Efter maten blev det dags för julklappsutdelning! Lowe är ju bara (allt annat än bara) 7 månader så han förstår ju inte att det är jul och han lär inte komma ihåg det tills nästa jul heller, men han hade fått så mycket paket!
Det var hur mycket som helst! Mamma och Pappa fick självklart hjälpa honom men han fick försöka lite i alla fall.
Han lekte med leksakerna och verkade jättenöjd! Även fast allt ska in i munnen, han som börjar få ännu mer tänder, han har 8 stycken redan.

Mamma fick en jättefin julklapp av Malin och Adde! Hon fick en tavla med ett foto på Lowe! På kortet ler han jättemycket och ser hur go och fin ut som helst, och väldigt lik sin Pappa. Man blir verkligen glad att se det kortet! Hon fick även en DVD-film med Lowe, från att han var 0 månader tills nu, då han är 7 månader. Jag och mamma tittade på den idag, den var 1h och 40 minuter ungefär och den var så söt och fin!

Kort och gott kan jag säga att den här julaftonen var så bra, fin, roligt och bäst som helst! Jag är så nöjd med mina julklappar som jag har fått. Lowe förgyllde verkligen dagen också, han som inte fanns förra året, men som var i magen med oss då, <3


Vår Julgran! =)


Julgranen


Jag hos syrran! Här ser ni även min hårfärg, efter färgningen, =)


Här sitter Lowe och försöker öppna paket! I det stora paketet finns en
Lära-gå-vagn, som syns lite på andra bilden, =)



Lowe, finaste killen!<3


Jag fick finaste nagellacket från OPI! Tyvärr gör bilden inte färgen
rättvisa, men den är hur fin som helst IRL!


Kommentarer
Postat av: undrande

hur fick du jobbet som jordgubbsförsäljare?:)

2009-12-26 @ 01:18:07
Postat av: Marie

Svar till "undrande": Det var en annons i tidningen, :)

2009-12-26 @ 10:37:20
URL: http://mariestayreal.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Jag önskade mig pengar, och det fick jag.. :D



Jättefin gran!

2009-12-26 @ 17:27:36
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0