Varning för vardag

Dagens ordspråk: Alla människor föds lika, men det är få som kommer över det.

Hallå allihopa!

Nu är jag hemma efter en ganska så lång dag i skolan. Jag och Chenfei tog sällskap till skolan och kom lite tidigare så då hann vi träffa klassen och alla kompisar och så, det är det bästa med att börja skolan, att återse alla igen!
Vid kl 10.00 var det upprop i aulan då rektorerna gick igenom de vanliga gamla sakerna som ordningsregler m.m, och de tog även upp ämnet svininfluensan och att vi måste tvätta händerna extra noga. Jag har vaccinerat mig mot den vanliga influensan i två år nu, eftersom att jag fick min värk efter att ha varit sjuk i det för 8 år sedan, så jag kommer verkligen att tänka mig lite extra för!
 
Efter aulanbesöket fick vi gå till vårt hemklassrum och möta våra elevhandledare. Där fick vi scheman och pratade lite och så. På tal om schemat så är jag inte helt nöjd, fast det är inte ofta man brukar vara det i och för sig, haha! På måndagar slutar vi inte tidigare än kl 16.40! Det känns inte så roligt med så sena dagar, men förhoppningsvis blir schemat lite bättre på vårterminen.

Jag hade varit i skolan och fixat ett lås några dagar innan vi började, för att det blir så tungt för mig att bära med alla böcker tillbaka annars, eftersom att jag inte är så stark i mina armar och har ont i dem på grund av min värk. Jag hade pratat med en lärare och det var inga problem. När jag kom dit till skåpet efter att ha varit i klassrummet, såg jag en lärare stå och hålla i min handväska och mina block och pennor! Han hade knipsat upp mitt lås för att det fanns något schema där det stod att någon skulle ha det skåpet, som jag har haft i två år och hade blivit lovad att få nu med. (Hade även satt en lapp där det stod att det inte skulle knipsas) Jag har det skåpet för att det är ett överskåp och i ett bra läge, för att det inte ska bli för svårt för mig. Jag blev inte så glad när han sa att alla andra skåp var upptagna. Hopp, tänkte jag, då får jag väl fixa det på något vis. Men han sa att han skulle göra det och sen komma tillbaka. Då blev det lite problem för vi hade olika åsikter och så, men jag fick mitt skåp i alla fall tillslut tack vare goda argument. Men det är träligt att det ska bli diskussioner om något sånt, speciellt första dan. Men nu är det löst i alla fall!

Vi följde inte schemat riktigt idag, förutom sista lektionen där jag skulle läsa Globalkunskap! Jag fick reda på det nu att jag skulle ha det och visste inte så mycket om det, men lektionen var väldigt intressant och rolig! Vi fick en läxa på en gång men den har jag redan hunnit och gjort. Slutade vid kl 16.20 ungefär, så den här första skoldagen blev ganska sen. Men imorgon är det fredag, så den blir en kort vecka i alla fall!

Har ni haft en bra skoldag idag? =)


Varning för vardag! Nu har skolan börjat!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hur är läget idag? :D

2009-08-20 @ 20:49:51
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Jagheterintesune

Vad har hänt idag ? :) kramar

2009-08-20 @ 20:53:15
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: Emma

haha skön skylt:)

2009-08-20 @ 22:33:14
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Deniesé

sv: tack, det har jag verkligen haft! :D

Allt bra med dig vännen? :)

kram

2009-08-21 @ 14:27:06
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Emma

HEJ SÖTNOS!

Wooh, gud va det har varit tråkigt utan internet och inte haft möjligheten att kunna snacka med dig! Shit man! Saknat dig for real! Hur är det med dig? Allt bra? Hänt nå nytt? Ledsen att jag frågar så mycket, känns som att jag missat jääättteee mycket!!



Puss på dig :*

2009-08-21 @ 17:23:20
URL: http://emmaeriica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0