Trädgårdsmässa och shopping

Dagens ordspråk: Pengar är roten till all ondska, men människor behöver sina rötter.

Hallå igen!

Nu är jag hemma igen efter en heldag i Örebro!
Vi åkte iväg vid 10.00 snåret tror jag, och kom hem ungefär vid kl 18.00. Så en heldag, kan man lungt säga att det blev!

Först åkte vi in till Komventum, där det var en trädgårdsmässa som vi skulle gå på. Jag tror aldrig att jag har varit på någon mässa, i alla fall ingen trädgårdsmässa. I alla fall, där inne fanns det jättemycket fina blommor, trädgårdsmöbler och krukor m.m! Det var olika affärer som ställde ut, bland annat Bauhaus och Blomsterlandet. Fast bara blommor och trädgårdsmöbler var det inte, utan andra företag var också där! Det var några som hade satt upp massagekuddar stolar, som var så sköna! Vi provade massagekuddarna och hade dem bakom nacken, och de knådade riktigt nacken som vid riktig massage! Ju hårdare man tryckte mot kudden, ju hårdare arbetade den.  Passar utmärkt till mig som ofta har ont i nacken. En sån skulle inte alls vara helt fel att ha, den skulle passa riktigt bra hemma hos oss, haha!

På trädgårdsmässan var vi i kanske bara en timme. Vi trodde att det skulle vara mycket mer än vad det i själva verket var, så det gick ganska fort att gå runt. Men roligt var det i alla fall! Efter vårat besök på konventum, åkte vi vidare till IKEA. Vi trodde inte att vi skulle hinna in på så många affärer efter mässan, för vi hade räknat med att det skulle ta ett par timmar, men nu när den inte gjorde det så fick vi tid till annat också! Efter IKEA åkte vi till Skopunkten, för det ligger alldeles i närheten. Jag skulle kolla på ett par nya skor till våren, men istället hittade jag ett par sommarskor! Jag har verkligen jättesvårt att hitta skor som passar, eftersom att jag har opererat bort en halgusvalgus knöl  på högerfoten, och har breda fötter som inte klarar av vad som helst. Så när jag hittar skor som verkligen är bra, är det lika bra att slå till direkt! Gör jag inte det, hittar jag kanske inga bättre skor. Där hittade jag ett par ballerinaskor som var breda och som såg ut som ett par gymnastikskor, blandat med ballerina då. De var stadiga också, för jag kan inte ha tygskor för de håller inte emot på sidorna. Jag hade tygskor förra året när vi var i Stockholm, och det resulterade i att jag fick ha bandage med ahlsolsprit i flera veckor och väldigt, väldigt ont. Den smärtan och det besvärliga som det förde med sig, är något som jag gärna undviker nu i sommar igen. Så de här skorna var jättebra! Det är jobbigt att gå i ett par varma skor på sommaren, bara för att de inte ska vara för slappa på sidorna, vilket de här inte var. Kanon!

När vi hade lämnat IKEA och Skopunkten, åkte vi vidare till Marieberg! De har fått in mycket nya vårkläder, så det var roligt! De har haft Marieberg under ombyggnad, och det är nästan alltid någon ny affär när man kommer dit. Roligt när det händer något! Inne på Gina Tricot hittade jag en jättesöt, rosa tunika! Den passar perfekt att ha över en t-shirt nu på våren. Den var väldigt fin, så den köpte jag! Jag köpte även ett par fina örhängen inne på Indiska! Jag köpte även en sjal inne på Pieces Accesoaries, för jag använde min nya skinnjacka idag, och då märkte jag att den skavde lite i halsen. Det kan jag rätta till med en sjal tänkte jag, och jag hittade en jättefin inne på på Pieces, som tillhör Vero Moda, så den fick det också bli! Och eftersom att jag inte hittade några skor inne på Skopunkten, så hittade jag istället ett par på Din sko! De var jättemjuka och sköna, och samtidigt snygga! Det är det bästa, att de kan vara sköna och snygga på samma gång.

Det sista som jag köpte, var ett halsband och ett armband inne på Guldfynd. När jag fyllde 18 år för ungefär 2 veckor sedan, fick jag ett presenkort av min syster Malin, hennes sambo Adde, och min bror Mikael och hans sambo Sonja. Jag gick in och tittade där om jag hittade något jag gillade, och det gjorde jag! Jag hittade ett jättesöt, fint och gulligt halsband i silver. Vi bad att få titta på det, och då var det ännu finare. Jag beslöt mig för att köpa det, och då fick jag reda på att armbandet i samma som halsbandet, fick man med på köpet, om man köpte halsbandet! Då blev jag jätteglad, för det var så fint! Det var en väldigt, väldigt fin födelsedagspresent som jag fick av mina syskon och deras respektive pojk/flickvän. Åh, vad glad jag blev!

Förresten, det har varit ett jättehärligt och fint väder idag! Det har varit så skönt! När vi åkte med bilen kollade jag på temperaturen, och då var det +18! Och det är ju ändå på backen, där det inte är så varmt. Jag ser fram emot mer såna dagar på lovet, då ska jag sitta ute med nästan i vädret. Det är ett som är säkert!



Den fina sjalen från Pieces Accesoaries!




Söt tunika från Gina Tricot! Härlig färg!



Örhängen från Indiska

Det fina, fina halsbandet från Guldfynd, där jag dessutom fick ett matchande armband till på köpet, som ser likadant ut! Fin 18-års present!

De svarta skorna köpte jag från Din sko! De var väldigt mjuka och sköna och ger ett bra stöd åt foten.


De här vita skorna köpte jag från skopunkten! De ger också foten ett bra stöd, samtidigt som de är breda, snygga och väldigt sköna! Precis som en sko ska vara, helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: matilda

Sv: Tack så jättemycket!! :) Kram

2009-04-04 @ 21:56:12
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: matilda

Sv: Ska hålla dem här hemma i stan :)

Händer nåt kul imorn? Kram

2009-04-04 @ 22:04:09
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Michaela

gud så söt sjal

2009-04-04 @ 22:28:47
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

lägger till din röst! :D

2009-04-04 @ 23:21:24
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :D

en inte mkt, tar det lugnt :)

2009-04-05 @ 00:23:05
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

vad fint!

2009-04-05 @ 09:54:46
URL: http://halshammar.se
Postat av: Nikki

sv: ja eller hur! älskar förg! <3

2009-04-05 @ 12:14:18
URL: http://baranikkis.blogg.se/
Postat av: Elena

Sv. aha vad kul =) Bara sitta hemma och lata mig =P

2009-04-05 @ 13:28:51
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: alexandra

oj, nu var det längesen jag skrev igen. men det får vi taa haha :) Jäädrigt snygg tunika :D

Jaa, publishme är lite segt ibland asså!



Har du haft en bra helg eller ? :) Har du påsklov nu?



Hm, jag tog min första piercing för exakt 2 år sen typ :) D:

funderar påa tt ta i tungan snar.t. nu är jag ju 18 såå :D

puss åk ram

2009-04-05 @ 14:52:55
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sjalen var verkligen snygg! :D

2009-04-05 @ 15:45:05
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: Sofia

snygg sjal! :D

2009-04-05 @ 15:46:02
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: Jessica

kika förbi :D

2009-04-05 @ 17:57:35
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: elin

Va skoj du gilla illustrationen. Lottade precis ut en liknande, kommer ha fler tävlingar om intresset finns så kika gärna in igen :)



Kram / E

2009-04-05 @ 18:30:38
URL: http://fobiii.blogg.se/
Postat av: Pee

åh söt sjal! ><

haha joo dina citat ger också ngt att tänka på lite :D Så fortsätt gärna med dem!

2009-04-05 @ 19:47:56
URL: http://ohmyfriend.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vilken söt tunika!=D

2009-04-06 @ 08:53:09
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

yesyes :) allt bra då? :)

2009-04-06 @ 11:53:21
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: ```T´´´

fint !:)

2009-04-11 @ 17:47:53
URL: http://tajjz.blogg.se/
Postat av: Jonna

Godmorgon!

Det linnet från Gina Tricot köpte jag också i veckan! =) Riktigt fin färg!



Hoppas att du får en riktigt skön söndag!



Kramar i massor till dig!

2009-04-12 @ 09:56:16
URL: http://jonzis.blogg.se/
Postat av: isabell

snygga köp =D

2009-04-14 @ 23:39:21
URL: http://miniizza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0