Finally Friday, veckans bästa dag!

Dagens ordspråk: Det löser sig, sa hon som sket i vasken.


Finally Friday! Veckans absoluta bästa dag, skönt att den är här! Känns som om det har varit en väldigt kort skolvecka och väldigt lung också, eftersom att jag inte har haft några läxor. Nästa vecka blir det som vanligt igen, i några veckor till, innan sommarlovet är här!

Idag var vår första lektion som är naturkunskap, inställd. Vi fick som tur var reda på det redan igår, så vi slapp komma så tidigt och upptäcka det idag. Det innebar att jag idag inte började förrän kl 09.55, så skönt! Då fick jag igen den sovmorgonen som jag missade lite igår, när vi skulle se på 3:ornas projektredovisningar, ;)
Vår första, och sista, lektion var då engelska. Vi har börjat med de nationella proven i engelska och första delen är speaking. Min grupp och jag hade det idag, och det gick faktiskt jättebra! Ämnet vi skulle disskutera var integritet och teknik. Jag tog bland annat upp att jag skriver blogg och att jag då skriver om mig själv m.m, men att jag behåller mina privata saker för mig själv och på så sätt har integritet. Jag var väldigt nervös i början, för engelska och matte är de ämnen som jag inte är lika duktig i. Jag har utvecklats mycket i engelska sen högstadiet och nu går det mycket bättre! Nervositeten släppte ganska snabbt när vi hade kommit igång med samtalet och vi fick reda på betyget direkt. Jag blev så glad och nöjd över mitt betyg, mycket bättre än förväntat!
Eftersom att vi hade engelska som sista lektion, skulle min skoltaxi komma och hämta mig några minuter efter att jag hade slutat. Provet drog över lite på tiden, och när vi var klara gick min engelskalärare till taxichaffufören och bad han vänta på mig, bara för att det hade dragit över någon minut på tiden. De brukar nämligen åka om jag skulle råka vara 2 minuter sen någon gång. Lite kul att hon gick och pratade med honom, haha! Taxichaffufören frågade om provet gick bra och på den frågan kunde jag ju svara glatt ja!

Fint väder har det varit här idag också! Visserligen har det blåst litegrann, och det ryktas om att det ska komma in en kallfront imorgon, men jag tror ändå att vädret ska vara fint! Kanske kan passa på att sola lite då. Jag hade egentligen tänkt att cykla idag, men jag har fortfarande så där träligt ont i armarna idag igen som jag hade igår, så jag hoppade över det idag. Jag vill ju inte få mer ont, för så roligt är det ju faktiskt inte, så att jag ber om det! ;)


En ensam tussilago i vårsolen!



Kommentarer
Postat av: Mikaela - hockeyfru

ikväll blir det lungt, kolla på talang oså. dudå?

2009-04-17 @ 20:18:20
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: Jajjamen:)



Innan omvalet så sökte jag media som första, vilket jag även kom in på=) men som sagt, jag vet ju inte riktigt längre:)

Okej vad roligt att du går ett program du verkligen trivs på!=)=)

2009-04-17 @ 20:27:34
URL: http://victoriaamber.blogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Vill du bli veckans blogg?

sv; kul att du är med :D

2009-04-17 @ 20:29:20
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: SARA-TEE

sv: vad härligt =)

jo men min dag har varit riktigt bra, fredag och allt :D

2009-04-17 @ 20:40:09
URL: http://smithersmorrison.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt att höra att du är tacksam för så mycket. När man verkligen tänker på det så är man tacksam för så otroligt mycket som man egentligen inte tänker på.



Hoppas du har en fin fredags kväll!

2009-04-17 @ 21:22:57
URL: http://freerida.blogg.se/
Postat av: isabell

ikväll så var jag med älsk :)

2009-04-17 @ 23:00:19
URL: http://miniizza.blogg.se/
Postat av: raquel

svar; ja det var ganska kul :D

2009-04-18 @ 11:46:05
URL: http://raquel.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

ja men vad roligt! :)

2009-04-18 @ 12:24:38
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Sofia

lyll, här hare inte ens böra komma nå blommor än x)

2009-04-18 @ 18:27:16
URL: http://chicflia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0