Första november idag


Vilket fint väder det har varit här idag!
Det har varit blå himmel och sol, och lite av snön som kom för några dagar sen ligger kvar.
I alla fall på vissa ställen, där snön inte har smälts bort av solen. Kallt har det varit också, så det har varit is här utanför.
Usch, det är inget roligt för man vill inte ramla och slå sig. Det är det som är det värsta varje år när det är vinter, att det är så halt ute! Man blir rädd för att ramla och slå sig, och man spänner sig hela tiden för att vara på sin vakt.
Jag har ramlat många gånger när det har varit halt, men aldrig brötit någonting som tur är! Det är den största rädlsan.
Men det är otäckt i alla fall, och jag har svårt att resa mig upp själv om jag ramlar. Så det bästa man kan göra när det är halt är att hålla armkrok med någon och få stöd!

Idag har jag mest vilat och tagit det lungt. Jag har kollat på filmen Juno, som var en av filmerna som syrran hade med sig hit. Jag tycker inte att den filmen var sådär jättebra, men den var rolig att se på ändå!
Sen har vi här hemma varit i Kristinehamn! Vi åkte dit för att vi skulle till Ica Maxi. Det är en så stor affär och de har mycket saker förutom mat. Blandannat har de ju en smink och parfym hörna blandat med andra tillbehör, skor, kläder, julsaker, böcker och en massa annat. Jag köpte mig faktiskt en parfym där! De hade jättemånga parfymer från olika kända märken, men jag fastnade för Adidas Fruity Rhytm, som jag köpte! Jag har köpt Adidas parfymer förut, för jag tycker att de luktar så gott, och det gjorde även den här!
På vägen in till Kristinehamn låg det snö i dikena, mycket mer än vad vi har här hemma! Här har det mesta ju smält bort, men jag tror att de har fått mer än vad vi fick. Det såg ut så i alla fall.

Nu medan jag sitter och bloggar, är jag inne på lite skosidor och kollar på stövlar!
Jag vill köpa mig ett par nya stövlar och kollar på vilka det finns att välja mellan.
Eftersom att jag har svårt att gå, kan jag inte gå i höga klackar, det skulle aldrig mina fötter klara av, och inte heller min balans. Jag kan gå i jättelåga klackar, men att bara komma i ett par stövlar är stort för mig!
Jag har svårt att få in mina fötter i stövlar som inte har någon dragkedja på insidan. Problemet är att jag har svårt att styra in mina fötter i skorna, och därför blir det svårt. Därför blir jag jätteglad när jag hittar skor där det är en dragkedja på insidan! Annars får man hålla på ett tag. Jag kommer ihåg när jag var yngre och jag red och skulle få på mig ridstövlarna. Det var inte lätt, men det gick! Är man tillräckligt envis så!

Ikväll är det Självmord på is på Tv4 kl 20.00.
Det heter ju stjärnor på is, men igår när de visade reklam för programet så tyckte vi att det lät som om de sa självmord på is. Jag tycker inte att det är ett speciellt bra program, Let's dance var roligare att titta på, och det påminner ju lite om varandra. På sjärnor på is dansar de ju också fast på skridskor, och på let's dace dansade dem i höga klackar istället.
Skillnaden var bara att Let's dance var roligare. Vad tycker ni, tycker ni att stjärnor på is är ett bra program, och i så fall, vem tycker ni är bäst?




Tänk när det kommer vara fullt med snö ute.
Men än är det bara höst! Fast det är 1:a november
idag. =)

Kommentarer
Postat av: Isa♥

Kika in på min auktion där jag säljer ut kläder, skor och annat smått och gott!=) Samtidigt bidrar du till Cancerforskningen! Skänker 10% av alla inkomster dit:)



Kram på dig♥

2008-11-01 @ 21:24:07
URL: http://isasstyle.blogg.se/
Postat av: Matilda

oj så mycket snö! :D

2008-11-01 @ 22:34:44
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Sanna E

ok, trodde att du hade fibromyalgi och ngt mer.

Vad är det sm är "fel2 då?

2008-11-02 @ 00:10:28
URL: http://sannae.blogg.se/
Postat av: chuu/BELSAM

: D keep it up!

2008-11-02 @ 01:00:48
URL: http://biscuitofjoy.blogg.se/
Postat av: Candie

Super att du skriver blogg, du verkar ha så mycket livsenergi trots det du gått/går igenom! underbart!

2008-11-02 @ 10:27:04
URL: http://candies.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad roligt att läsa din blogg.

Kul att du vill berätta!! starkt.

Jag läser gärna din blogg så fort jag kan och hinner...tack för din kommentar och tack för att du inspererar.

MVH/Emma

2008-11-02 @ 13:17:49
URL: http://emerentiass.blogg.se/emmasresa
Postat av: Emilie

Vilken fin bild! :)

2008-11-03 @ 12:36:03
URL: http://emiliel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0