Slöardag


Hejsan!

Idag har det varit en riktig slöardag då jag inte har gjort så mycket alls. Jag har mest tagit det lungt och tittat på film och så. Det behövs ibland, och för mig behövs det kanske oftare för än för andra!
Eftersom att jag har kronisk värk (min myalgi+nervvärk) så blir jag tröttare och jag har inte lika mycket energi som andra har. Det har jag ju inte heller på grund av mitt rörelsehinder, jag orkar ju inte gå och vara igång lika mycket som andra. Det gör att jag ibland måste säga nej till mina kompisar när de vill hitta på saker, och det gör ju både dem och mig själv ledsen. Jag blir ledsen för att jag inte orkar, fast jag så gärna vill, och när jag ska förklara det för mina kompisar så tar de det ibland på fel sätt, som att jag inte vill vara med dem. Det gör mig ännu ledsnare, för det är ju inte alls så det är!
Men jag måste lyssna till min kropp och hushålla med mina krafter. Därför är det så skönt med lov, för då finns det inga jobbiga "måsten". När man har lov har man tid att vila upp sig och samla krafter till att göra något man tycker är roligt!

Men nog talat om det! Imorron kommer min bror Mikael och hans sambo Sonja hit! De bor i Stockholm för de går båda två på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) och Sonja går även på Handelshögskolan och därför träffar vi inte dem så jätteofta eftersom att de bor en bit bort. Därför ska det bli himla roligt att de kommer hit imorron!
Det blir att byta julklappar(jag får fira julafton många gånger i år) och umgås och så. Det kommer bli hur bra som helst!

Och imorron är det ju måndag igen, och julen är över för det här året. Och på onsdag är det nyårsafton, och då går vi in på 2009 istället! Det känns alltid så bra, för man vet aldrig i förväg hur det nya året kommer att bli. Jag ser fram emot 2009!

Nu när julen är slut, så kommer frågan: Hur har er jul varit? Har den varit bra, eller känns det som om den är över för fort?


Slappa behöver man göra ibland.

Kommentarer
Postat av: FEBB

åååh jag vill bort fr kalla sweden

2008-12-28 @ 22:40:24
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Emma Gynning

JA den är jätte söt



Vilken härlig bild, där hade man velat vara.



Allt bra idag?

2008-12-29 @ 09:49:34
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: FEBB

Ja det skulle vara allt utom dåligt!!<3

2008-12-29 @ 12:11:56
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: FEBB

ja, hahaha :) kram!

2008-12-29 @ 13:48:06
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Carita

åh, bilden var underbar <3

2008-12-29 @ 13:53:55
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Thanks =) KRAM!

2008-12-29 @ 14:15:21
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Just ja du frågade om julklapparna, ja det fick jag gillade klockan mest tror jag :) eller london resan såklart vad säger jag! :p hur blir ditt nyår förresten?

2008-12-29 @ 14:16:29
URL: http://mariellem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0