Reafynd på stan


Heej!

Jag fick många kommentarer igår om bilden som jag lade ut på hängmattan som hängde mellan två palmer. Det var många som tyckte att det var en fin och härlig bild, och att det skulle vara skönt med värme istället för kyla! Det håller jag verkligen med om, bort med snö och vinter, hit med sommaren istället! Jag tycker att bilden ser ganska avslappnande ut, och det var precis vad dagen var igår!

Idag kom min bror och hans sambo till stan, men de kom inte hit idag för de skulle till min brors pappa. Men imorron kommer de hit istället, och då kommer även min syster och hennes sambo också hit! Det blir roligt, för då är vi alla syskon samlade!
Så idag har jag varit på stan och kollat på vad de hade på rean här! Var där på förmiddagen, och det var väldigt kallt. Var säkert en -10 minusgrader då vi åkte, och på morronen var det väl runt -13 kanske. Men det är bara att klä på sig då så att man inte fryser! Jag hade lite ont i morse när jag gick upp, och jag funderade på om det var för att det var så kallt ute, eftersom att jag ibland kan få mer ont då. Men det gick över och nu har jag inte speciellt ont. Skönt!
På stan så hittade jag i alla fall en grå lång kofta på Lindex! Det var en Cardigan. Färgen var fin tyckte jag och den var skön, så det fick följa med mig hem! Hittade lite andra småsaker också som jag köpte. Här i stan finns det inte alls mycket affärer, men det är en alldeles lagom runda, även fast man blir trött på att vi har ett så litet utbud. Men men!

När jag var inne på Blondinbellas blogg tidigare idag, så såg jag att hon hade en frågestund! Jag har aldrig kommenterat eller frågot något på hennes frågestunder förut, men jag gjorde det idag bara för att prova! Min fråga var vad hon skulle göra om hon helt plötsligt förlorade sin förmåga att gå över en natt, och vad hon skulle göra då. Anledningen till att jag frågade hade inte med att göra att hon är känd, utan för att jag var nyfiken om hon skulle svara. Än har hon inte besvarat frågan, men det stod att fler svar på frågor skulle komma senare. Så jag får hålla ögonen öppna och se om hon svarar! Om ni ser något svar på den frågan, så vet ni vem som har ställt den! =)

Kommentarer
Postat av: Lexie

härligt med fynd :D

2008-12-29 @ 20:42:12
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: Rachel

Fin blogg du har :)

läs gärna min :)

komentera oxå :)

2008-12-29 @ 21:09:18
URL: http://kazzis.blogg.se/
Postat av: Emma Gynning

Kul att shoppa, det gjorde jag också igår.



Hoppas du får en bra dag vännen?

2008-12-30 @ 10:09:10
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: Liene

Intressant, men Blondinbella kanske inte kommer svara på alla ändå.

2008-12-30 @ 10:13:40
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: FEBB

Åh tack marie, asenkelt att göra om man bara vågar! <3

2008-12-30 @ 10:56:05
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Vi får hoppas att hon svarar på din fråga =)



Det blir att vara med ett par kompisar, party och sen fyrverkerier nere på stan:) måste dock stanna hemma idag igen så jag blir frisk nångång. men imorgon ska jag inte vara sjuk! kram

2008-12-30 @ 14:53:11
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Lexie

tror pappa skulle köpa en vetevärmare när han åker hem från jobbet, han skulle köpa något sånt där varmt i alla fall :)

2008-12-30 @ 15:52:23
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: ja, kul vore det:)

2008-12-30 @ 16:57:49
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0